Trabzonspor, Kasımpaşa’yı Deplasmanda 5-1 Mağlup Ederek Büyük Zafer Kazandı!

Nenad Bjelica'dan Beşiktaş maçı sözleri

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı ve maçı 5-1 kazandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, takımını tebrik ettiğini belirterek, “Tam anlamıyla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Deplasmanda beş gol atmamız kolay bir durum değil. Tüm maç boyunca akıllı ve zekice bir oyun sergiledik. Bu galibiyette ön plana çıkan bireyler olsa da aslında bu bir takım galibiyetidir. Her bir oyuncu harika bir mücadele ortaya koydu. Eksiklerimiz vardı ancak yine de bu şekilde mücadele ettiğimiz için takımı kutluyorum” dedi.

Bjelica, Kasımpaşa maçında savunmada iyi bir performans sergilediklerini belirterek, “İlk 10 dakikayı saymazsak çok iyi oynadık. Aynı zamanda hücumda etkiliydik. Bulduğumuz üç gol fırsatını da değerlendirdik. İkinci yarıda gelen dördüncü golle maçın sonucu belli olmaya başladı. Ancak maçın son anlarında yaptığımız hatalardan dolayı rakibe pozisyon verdik” şeklinde konuştu.

Milli takım arasında takıma 4 gün izin verdiklerini belirten Hırvat teknik direktör, “Bazı oyuncularımız milli takıma gitti. U21 milli takımına da futbolcularımız katıldı. Bu süreci bir toparlanma dönemi olarak değerlendiriyorum. Milli takıma giden oyuncuların dönüşüyle Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacağız” açıklamasında bulundu.

Bjelica, transfer konusundaki görüşlerinin değişmediğini ve 3-4 futbolcu transfer etmek istediklerini belirtti.

Geçtiğimiz hafta yaptığı ‘Hiç kimse Trabzonspor’dan daha büyük değildir’ açıklamasının bu haftaki maçta karşılığını aldığına yönelik bir soru üzerine Bjelica, “Sanırım evet. Deplasmanda 5-1’lik bir galibiyet almak gerçekten harika bir sonuç oldu. Ben gerçeği söyledim. Her ne kadar etkileyici olmasa da her zaman gerçeği söylemeyi tercih ederim. Burada hepimiz geçiciz. Oyuncular, antrenörler gelip geçici. Ancak kalıcı olan Trabzonspor’dur. Ancak birlikte başarılı olabiliriz. Bugün de bunu kanıtladık” şeklinde konuştu.