Spor

NBA Heyecanı: Atlanta Hawks ve New Orleans Pelicans Galibiyetle Ayrıldı

Atlanta Hawks, Boston Celtics’i Uzatmada Devirdi

NBA’de normal sezon heyecanı Atlanta Hawks ile Boston Celtics arasındaki mücadele ile devam etti. State Farm Arena’da oynanan karşılaşmada Dejounte Murray’nin son saniye basketi, Hawks’a 123-122’lik galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Atlanta, üst üste 4. ve toplamda 33. galibiyetine ulaştı. Dejounte Murray 44 sayı ve 7 asistle maçın en skoreri olurken, Bogdan Bogdanovic 24 sayı, De Andre Hunter ise 21 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Boston Celtics’te ise Jayson Tatum 31 sayı ve 13 ribaund, Derrick White ise 22 sayı ve 7 ribaund ile mücadele etti.

New Orleans Pelicans, Milwaukee Bucks’ı Yendi

Bir diğer karşılaşmada ise New Orleans Pelicans, Milwaukee Bucks’ı 107-100 mağlup etti. Zion Williamson’ın 28 sayı ve 5 ribaundu, C.J. McCollum’un 25 sayı ve 7 asisti ve Jonas Valanciunas’ın 17 sayı ve 10 ribaunduyla Pelicans galibiyete uzandı. Milwaukee Bucks’ta ise Giannis Antetokounmpo’nun 35 sayı ve 14 ribaundluk performansı yetmeyince, Damian Lillard ve Malik Beasley’in 20’şer sayılık katkıları mağlubiyeti engelleyemedi.

Spor

Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübü Play-Off Yolunda İddialı

Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübü Play-Off Yolunda İddialı

Gemlik Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabaka öncesi Bursa temsilcisi yönetimi, teknik heyeti ve oyuncularıyla bir araya geldi. Potanın yükselen yıldızı olarak gösterilen Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübü Başkanı Zafer Bahadır Saraç, sezon boyunca başarılı performans sergilediklerini, play-off hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

“Turgutlu Belediyespor’u yendik, yine yeneriz” diyen Başkan Saraç, takımlarının kaliteli teknik ekibe ve mücadeleci oyuncu kadrosuna sahip olduğunu vurgulayarak, “Genç kızları sporla buluşturup yeni bir jenerasyonun yetişmesini istiyoruz. Bu doğrultuda kupa kazanma hedefimiz var ve bunun için özveriyle çalışıyoruz. İlk sezonumuzda play-off’a kalmak büyük bir başarıydı. Şimdi de aynı çizgiyi sürdürerek yarı finale ulaşacağımıza inanıyoruz. Turgutlu Belediyespor karşısında daha önce tecrübe eksikliğimiz nedeniyle zorlanmıştık ama Manisa deplasmanındaki galibiyetle rövanşı aldık. Bir kez daha kazanacağımıza inanıyoruz ve taraftarlarımıza bu zaferi birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.

Maça destek çağrısında bulunan Başkan Saraç, “Tribünleri dolduralım, zaferi birlikte yaşayalım” diyerek Bursalı taraftarları Gemlik Spor Salonu’na davet etti. “Takımımıza destek olun ve hep birlikte yarı final için avantaj elde edelim. Bu kızlarımızın emeklerine sahip çıkarak hedefimize daha kolay ulaşabiliriz. Onlara destek olun, inanıyoruz ki galibiyetle zaferi birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.