İstanbul Beylikdüzü’nde Galerici Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

İkiz plakalı pusu

İstanbul Beylikdüzü’nde dün akşam saat 19.15 civarında, bir otomobildeki bir kişiye silahlı saldırı düzenlendiği ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine varan ekipler, otomobilin şoför koltuğunda bulunan kişinin silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Otomobil üzerinde ise birçok mermi izi bulundu. Vurulan kişinin ise galerici Emre Bilaloğlu (33) olduğu belirlendi. Ceset üzerinde yapılan inceleme sonucunda, Emre Bilaloğlu’nun vücuduna yedi kurşun isabet ettiği ortaya çıktı. Ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Polis araştırması sonucunda, Emre Bilaloğlu’nun soyadını bir süre önce ‘Koyun’ olarak değiştirdiği öğrenildi. Ayrıca, Emre Bilaloğlu’nun gazeteci Emre Erciş’in evinden çıkarken bacaklarına silahla ateş edildiği olayın şüphelilerinden biri olduğu ortaya çıktı. Emre Bilaloğlu daha önce de 8 suç kaydı bulunan bir kişiydi ve bu olayla ilgili gözaltına alınmış, ardından tahliye edilmişti.

Polis ekipleri, Bilaloğlu’nu öldüren kişiyi veya kişileri bulmak için olay yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Şu anda cinayetin gerçekleştiği Audi marka araçtan yapılan saldırı olduğu ve aracın ikiz plakalı olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.