Beşiktaş Konferans Ligi Gruplarına Yükselmeyi Başardı ve Sivasspor Transfer Hareketleri Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaş'tan akıl almaz istatistik, Sivasspor'da 7 isim artık yok! Süper Lig iddaa oranları...

BEŞİKTAŞ, KONFERANS LİGİ GRUPLARINA KATILDI

Tirana, Neftçi Bakü ve Dinamo Kiev takımlarını yenen Beşiktaş, Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Siyah-beyazlı ekip, D Grubu’nda Club Brugge, Lugano ve Bodo/Glimt ile mücadele edecek. Ancak Beşiktaş’ta bazı eksikler bulunuyor. Daniel Amartey, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Arthur Masuaku ve Semih Kılıçsoy sakat. Cenk Tosun ise Dinamo Kiev maçıyla birlikte sahalara geri döndü. Rachid Ghezzal’in durumu ise maç saati netleşecek.

Beşiktaş’ta stoperde Necip Uysal ile Omar Colley ikilisini, orta sahada ise Amir, Gedson ve Salih üçlüsünü izleyeceğiz. Hücum merkezinde Vincent Aboubakar, sağ bekte Valentin Rosier ve sağ kanatta Milot Rashica forma giyecek. Sol kanatta ise belirsizlik devam ediyor. Bekte Onur Bulut ya da Umut Meraş, kanatta ise Ante Rebic ya da Jakcson Muleka görev alacak.

SİVASSPOR’UN TRANSFERLERİ

Sivasspor ise 4 yıllık Rıza Çalımbay dönemi sonrası Servet Çetin ile yeni sezona başlamıştı ve ilk 3 maçını yenilmeden tamamladı. Isaac Cofie, Mustapha Yatabare, Robin Yalçın, Fredrik Ulvestad, Max Gradel ve Dimitrios Goutas takımdan ayrıldı. Madou Barrow ve Gerson Rodrigues kanatlara kiralandı. Emrah Başsan ise Kayserispor’dan transfer edildi. Achilleas Poungouras stopere, Roman Kvet orta alana ve Rey Manaj ise hücuma takviye olarak geldi.

Beşiktaş ve Sivasspor arasındaki maçta dikkat çeken istatistikler şunlar:
– Beşiktaş, son 17 Süper Lig maçında yenilgi almadı (13 galibiyet, 4 beraberlik).
– Bu sezon oynadığı 3 lig maçında da Sivasspor’un maçları “KG VAR” şeklinde sonuçlandı.

MİSLİ ÜYELERİNİN TERCİHLERİ

Misli üyeleri arasında en çok ilgi gören tercih “Beşiktaş’ın galibiyeti” oldu. %57’lik bir kesim, Beşiktaş’ın Dolmbahçe’de galibiyet elde edeceğine inanıyor. %19’luk bir kesim ise maçta en az 3 gol olacağı için “2.5 ÜST” seçeneğini kuponlarına ekledi.

Haberin bir bölümünde ise Beşiktaşlı taraftarların depremden etkilenen çocuklar için sahaya oyuncak fırlattığı olaya değinildi.