“Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi İkilisiyle Gaziantep FK’ya Karşı Üstün Geldi”

Gaziantep FK - Galatasaray maçına Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu damgası! Icardi 12 yıl sonra ilki başardı, Burak Yılmaz...

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Gaziantep FK ile Galatasaray arasında oynanan maçta sarı-kırmızılı takım, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi’nin performansıyla galip geldi. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Molde maçındaki ilk 11’ini değiştirmeden Gaziantep FK maçına çıktı.

Galatasaray, maça hızlı bir başlangıç yaptı ancak Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gol VAR tarafından iptal edildi. Ancak takım hız kesmedi ve Kerem, 5. dakikada bir gol daha atarak takımını öne geçirdi. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Galatasaray, 64. dakikada Kerem’in asistiyle Icardi’nin golüyle skoru 2-0 yaptı.

Galatasaray, baskısını sürdürdü ve Mauro Icardi’nin kazandırdığı penaltıyı kullanarak skoru 3-0’a taşıdı. Bu galibiyetle birlikte Icardi, Burak Yılmaz’dan sonra Süper Lig’de 10 veya daha fazla maçta gol atan ikinci oyuncu oldu.

Maçın sonlarına doğru Galatasaray, yine bir gol daha buldu ancak bu gol de VAR tarafından iptal edildi. Kerem Aktürkoğlu’nun golü, Kerem Demirbay’ın topa eliyle temas etmesi nedeniyle geçersiz sayıldı.