Polislerin Mücadelesi: Bağırmakta Israr Eden Turisti Yatıştırmak İçin Yeni Yöntemler Denendi

Antalya'da Rus turist ortalığı birbirine kattı

Polis ekipleri, gece saat 00.30’da Güller Pınarı Mahallesi Kerim Kaptanlar Sokak üzerinde bir otelin önünde yaşanan olayda, bağırmakta ve kendini yere atmaktan vazgeçmeyen bir turiste müdahale etti. Otel önünde üstünü çıkartan ve bağırmaya başlayan Rus turisti sakinleştirmek için polisler, öncelikle 3 litre buz gibi soğuk su ikram etti. Ancak turist hala sakinleşmedi. Zehirlenme riskine karşı, turistin üzerine su dökmekten çekinilmedi.

Turist, araca binmemek için dakikalarca direndi ve kendini yere attı. Polis ekipleri turisti kontrol altına almak için elinden geleni yaptı. Yardım çağrısı üzerine bölgeye yaklaşık 15 polis memuru ve bekçi sevk edildi. Ancak tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Turistin büyük ve küçük ihtiyaçlarını yerine getirebilmesi için daha büyük bir polis aracı getirildi.

Turist, Rusça ve İngilizce olarak “Su, su” diye bağırmaya devam etti. Polisler, turistin sakinleşmesi için buz gibi soğuk su verdi. Turist, 3 litrenin üzerinde su içmesine rağmen hala etkilenmemiş gibi görünüyordu. Endişe verici bir durum oluşabileceği düşüncesiyle, polisler turistin üstüne soğuk su döktü.

Olayı gören yerli ve yabancı vatandaşlar şaşkınlık ve korku içinde izledi. Turist, gelen sivil araca bindirilerek hastaneye götürüldü. Hastanede sakinleştirilen ve kontrol altına alınan turist, narkotik ekipleri tarafından uyuşturucu madde ya da sahte içki temini konusunda sorgulandı. Karakola götürülen turist, yetkililer tarafından detaylı bir şekilde sorgulanacak.