Fenerbahçe Futbolcuları Maç Sonrası Düşüncelerini Paylaştı: İyi Bir Performans ve Birlikte Başarı

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'tan Altay Bayındır, Livakovic ve Milli Takım açıklaması

Fenerbahçe Futbolcuları Maç Sonrası Düşüncelerini Paylaştı

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcuları maç sonrasında görüşlerini açıkladılar. İrfan Can Eğribayat, “Biz her maçı kazanma hedefiyle sahaya çıkıyoruz. Bu maçı da kazanarak iyi bir performans sergiledik. Aynı zamanda Milli Takım’a çağrılıyor olmamız da sevindirici bir gelişme. Ülkemize katkı yapmaya devam edeceğiz. Şimdi kısa bir izin dönemi geçirecek ve ardından tekrar antrenmanlara başlayacağız. Lig sonuna kadar bu performansımızı sürdüreceğimize inanıyorum. Takım olarak geniş bir kadromuz var ve herkes birbirine destek oluyor. Evde maçı izleyen taraftarlarımızın duaları ile kazanmamız da bizi motive ediyor. Kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Fenerbahçe takımı olarak güçlü bir birliktelik içindeyiz. Ayrıca, Filenin Sultanları’nı da şampiyonlukları için tebrik etmek istiyorum” dedi.

Altay Bayındır ise yakın arkadaşı olduğu Irak milli takımında forma giyen bir futbolcunun başarısı hakkında konuştu. “Altay Bayındır, “Altay Bayındır kardeşim ile uzun zamandır arkadaşız ve birbirimize her zaman destek olmuşuzdur. Onun Irak Milli Takımı’nda başarılı bir performans sergilemesi bizi mutlu etti. İnşallah en iyi yerlere gelir ve biz de onun peşinden gideriz” dedi.

Dominik Livakovic’in ise başarılı bir kaleci olduğunu belirten Fenerbahçe futbolcuları, “Dominik Livakovic, Zagreb’de yıllardır başarılı işlere imza atmış bir kalecidir. Dünya Kupası’nda da çok iyi performans göstermiştir. Şimdi bizimle birlikte çalışıyor ve hoca ona fırsat verdiği sürece kendini kanıtlayacaktır. Bizim için önemli olan, oynayan her futbolcunun Fenerbahçe’ye katkı sağlamasıdır” diye konuştu.

Umut Nayir ise 9’da 9 serisi hakkında konuşarak, “Filenin Sultanları’nı tebrik ediyoruz. Onlar bizleri her zaman gururlandırıyor ve büyük bir örnek oluyorlar. Bu zaferleri ile takımımıza minnettarız. Ankaragücü karşılaşması bizim için zorlu geçti ve saha şartları da bize zorluklar yaşattı. Ancak bahane üretmeden kazanmak istedik ve 9’da 9 seri kazanan takım olarak mükemmel bir performans gösterdik” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Osayi-Samuel, zorlu maçı değerlendirerek, “Filenin Sultanları’nı tebrik ederim. Bu maçta zorluklar yaşanmasına rağmen iyi bir performans sergilemek ve gol atmak beni mutlu etti. Kasık bölgesindeki ağrılar nedeniyle %100 performansımı sergileyemesem de yine de gol atmak ve iyi bir maç çıkarmak benim için sevindiriciydi” dedi.