Beşiktaş, Defans Hattını Güçlendiriyor: Eric Bailly Transferi Tamamlandı

Beşiktaş, Manchester United'dan Eric Bailly'yi transfer etti

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında defans hattını güçlendirme kararı aldı. Siyah-beyazlılar, Manchester United takımından Eric Bailly ile anlaşma sağladığını duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Eric Bailly’nin transferi konusunda Manchester United ile anlaşmaya varılmıştır. Beşiktaş olarak, Bailly’nin takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyor ve başarılı bir dönem geçirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yeni transferimiz Eric Bailly, bugün saat 19:00’da İstanbul’a gelecek.

Futbol kariyerine İspanya’da başlayan Bailly, Espanyol ve Villarreal takımlarında forma giydikten sonra 2016 yılında 38 milyon Euro karşılığında Manchester United’a transfer oldu. Deneyimli savunma oyuncusu, Manchester United forması altında 6 yıl boyunca kesintisiz bir şekilde mücadele etti. Geçtiğimiz sezon ise kiralık olarak Marsilya’ya transfer olan Bailly, sakatlık ve cezalar nedeniyle sadece 23 resmi maça çıkabildi.

Fildişi Sahili Milli Takımı’nda da 49 kez forma giyen Bailly’nin sözleşmesi Manchester United ile bir yıl daha devam etmesine rağmen, düzenli olarak forma giyebileceği bir kulübe transfer olmak istediği ve bu nedenle Beşiktaş’ın teklifine olumlu yanıt verdiği belirtiliyor.