Karabük’te Kıskançlık Tartışması Kanlı Sonla Bitti

Caniden alçak paylaşım

Karabük’te yaşanan bir olayda, 59 yaşındaki Hasan Küçükyılmaz, eşi Özlem Küçükyılmaz ile geçtiğimiz gece evlerinde “kıskançlık” sebebiyle anlaşmazlık yaşadı. Tartışma büyüdüğünde, Hasan Küçükyılmaz, annesi Nazife Çetingök ile birlikte dışarı çıkan eşi Özlem Küçükyılmaz’ı takip etti. Hasan Küçükyılmaz, bir süre sonra pompalı tüfekle art arda ateş açarak anne ve kızını hayatlarına mal olan saçmalara maruz bıraktı. Olaydan sonra Hasan Küçükyılmaz kaçmayı başardı. Polis ekipleri, Hasan Küçükyılmaz’ı olaydan 4 saat sonra aynı mahalledeki bir başka sokaktaki çamlıkta buldu. Küçükyılmaz’a teslim olması çağrısı yapıldı, ancak o çenesine dayadığı tüfekle intihar etti.

Ayrıca, Hasan Küçükyılmaz’ın daha önce de 2008 yılında ilk eşi Nimet Küçükyılmaz’ı öldürdüğü ve hapis cezası aldığı, 2 yıl önce serbest kaldığı, geçen yıl da Özlem Küçükyıldız ile evlendiği öğrenildi. Özlem Küçükyılmaz’ın geçen hafta eşinden şiddet gördüğü için polisten yardım istediği, ancak daha sonra şikayetinden vazgeçtiği belirtildi.

Korkunç olayın ardından, cinayeti işleyen Hasan Küçükyılmaz’ın Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımlar dehşete düşürdü. Küçükyılmaz paylaşımında, kendisinin 5 Eylül tarihine kadar hayatta olmayacağını belirtti. Ayrıca, ses kaydı paylaşımında eşine şu sözleri sarf etti: “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok önemli bir şey, ona sahip çıkmalısın. İşte böyle bir şekilde sokakta cansız beden kalır. Ben de biraz sonra kendimi öldüreceğim. Ahirette sana hesap soracağım. 10 parmağım da seninle olacak. Şimdi yaptığın iğrençliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana bir oyuncağım, benimle oynama dedim.”