Galatasaray Yönetimi, Yıldız Oyuncuların Maaş Konusunda Zam Taleplerini Değerlendiriyor.

Son Dakika: Galatasaray'da Victor Nelsson ve Sacha Boey'un zamlı yeni maaşları!

Galatasaray Yönetimi, yeni bir düzenleme yaparak takıma katılan yeni yıldızların maaşlarını gözden geçirmeye karar verdi. Geçen sezon şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Boey ve Nelsson’a zam yapılacak. Yönetim, takım içinde dengeyi ve huzuru korumak adına bu önlemi şimdiden aldı.

Galatasaray, yıldız transferleriyle kadrosunu Şampiyonlar Ligi seviyesine getirirken, maaş bütçesini de büyük ölçüde artırdı. Ancak Galatasaray Yönetimi, yeni takviyelerin maaşlarının diğer oyuncular arasında dengesizlik yaratmasını istemiyor ve buna engel olmak için önceden önlem almış durumda.

Fanatik’in haberine göre, özellikle Avrupa’nın büyük kulüplerinden önemli teklifler alan Boey ve Nelsson, yönetimin isteğiyle bir sezon daha Galatasaray’da kalmayı kabul etmişti. Şimdi ise kısa bir süre içerisinde bu iki oyuncuya zam teklifleri sunulacak.

Plan dahilinde, Boey’nin maaşı 500 bin Euro’dan 1.5 milyon Euro’ya, Nelsson’un maaşı ise 1.1 milyon Euro’dan 2 milyon Euro seviyesine yükseltilecek. Ayrıca yerli oyuncular için de çözüm arayışı içinde olan yönetimin, ilerleyen haftalarda performansa bağlı olarak diğer isimlerle de görüşmeyi düşündüğü ifade ediliyor.