Misli, Türk Kadın Voleyboluna Güçlü Desteğini Sürdürüyor

Voleybola Misli’den dev destek

Misli, Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu olarak, Türk kadın voleybolunu desteklemeye devam ediyor. Misli, 2020-21 sezonu itibarıyla Sultanlar Ligi’nin isim sponsoru olmuş ve Türk kadın voleyboluna güçlü bir destek sağlamıştır. Ayrıca, Misli, Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru olarak 2 yıl boyunca destek sunacak.

Kemer Country Club’da gerçekleştirilen imza törenine Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve diğer önemli isimler katıldı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Yıldırım Demirören’in Türk sporuna olan uzun süredir verdiği desteği vurgulayarak, “Türk sporuna verdikleri destekten dolayı Demirören ailesine teşekkür ediyorum” dedi. Üstündağ, Misli.com Sultanlar Ligi’nin dünyanın en iyi ligi olduğunu ve Türk takımlarının Avrupa şampiyonasında yer aldığını belirtti. Ayrıca, Türk kadın voleybolunun son zamanlardaki başarılarından bahsederek, olimpiyat seçmelerinde yer alacaklarını ve en önemli hedeflerinin kürsüye çıkarak millete mutluluk yaşatmak olduğunu söyledi.

Yıldırım Demirören ise A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa şampiyonu olmasının gurur verici bir başarı olduğunu belirterek, şu sözleri ifade etti: “Öncelikle sahadaki mücadeleleri ve elde ettikleri zaferlerle her birimize yaşattıkları gurur için kendilerine teşekkür ederim. Bizler Misli markası olarak Türk sporuna katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu nedenle 2020 yılından beri Sultanlar Ligi’ne isim sponsoru olarak destek verdik. Şimdi ise bu sürecimizi noktalandırarak, Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru oluyoruz.”

Voleybola olan ilgilerinin ve sevgilerinin rahmetli babaları Erdoğan Demirören ile başladığını vurgulayan Yıldırım Demirören, Misli markası olarak kadın ve erkek basketbolunda, Futbol Federasyonu liginde ve futbol kulüplerindeki sponsorluklarıyla Türk sporuna katkı sunmaya çalıştıklarını ve bu desteğin devam edeceğine inandıklarını ifade etti. Ayrıca, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Sultanlar Ligi’ndeki takımların başarılarına değinerek, Türk sporuna daha nice sevinçler yaşatacaklarına inandığını söyledi.

Milli voleybolcu İlkin Aydın da Misli ile yapılan sponsorluk anlaşmasının kendilerini mutlu ve gururlu hissettirdiğini belirterek, başarılarının katlanarak devam edeceğine inandığını ve olimpiyatlarda şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi. Elif Şahin ise desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederek, bu gururu ülkelerine yaşattıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.