Beşiktaş Transfer Gündeminde: Nicolas Pepe Trabzonspor’a İmza Attı, Eric Bailly Beşiktaş’a Transfer Oldu

Demirören MTAL öğrencisi Ada Nur ‘anime’ film çekecek

Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarına hız verdi. Uzun bir süredir takibinde olduğu Nicolas Pepe’den olumlu haberler alan siyah-beyazlı ekip, aynı zamanda transfer ayrıntılarını da ortaya çıkardı. Arsenal’in Fildişi Sahilli yıldızı Nicolas Pepe, Trabzonspor’a imza attı. Önde gelen Fransız spor gazetesi L’Equipe’in iddiasına göre Beşiktaş, Pepe ile anlaşmaya vardı. Arsenal ile sözleşmesi feshedilen Pepe, Trabzonspor tarafından özel uçakla İstanbul’a getirildi.

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, stoper hattını güçlendirmek için uzun süredir transfer çalışmalarını sürdürüyordu ve sonunda Eric Bailly’yi renklerine bağladı. Oğuzhan Akgün ise resmi olarak Sarıyer Spor Kulübü’ne transfer oldu ve kiralık olarak forma giyeceği belirtildi. Beşiktaş’a 10 numara önerileri de menajerler tarafından gelmeye devam ediyor, ancak kulüp, beklentilerine uygun bir teklif olmadığı sürece bu transferi düşünmüyor.

Son iddiaya göre, Beşiktaş hücum hattına takviye yapmak için Fransa’ya yol aldı. Fransız basınında çıkan haberlere göre, 26 yaşındaki Amine Harit’i kiralamak için Marsilya ile görüşmeler yapılıyor. Harit, geçen sezon Marsilya’da 16 maçta 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Uzun süredir Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Roberto Pereyra ise İtalya’da istediği teklifleri alamadıktan sonra boşta kalmıştı. Beşiktaş’ın ilgisi olduğunu bildiren Pereyra, sonunda eşinin İtalya’da yaşamak istediğini söyleyerek teklifi reddetmişti. Ancak sonrasında Pereyra tarafından “Gelmek istiyorum” mesajı alınan Beşiktaş yönetimi, tecrübeli futbolcuya teklifini yeniden iletti ve olumlu yanıt aldı. Pereyra’nın takıma katılmasıyla birlikte yabancı kontenjanında yer açmak için Jean Onana veya Jackson Muleka’dan birisiyle yollar ayrılması planlanıyor.