Bağlarçeşme Mahallesi’nde Çocuklar Arasındaki Kavga Kanlı Bitti, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Esenyurt'ta dehşet! Çocukların kavgasına aileler karıştı... Bir kişi hayatını kaybetti

İddiaya göre, Bağlarçeşme Mahallesi’nde dün saat 19.30 sıralarında çocuklar arasında bir kavga meydana geldi. Bu kavganın sebebi henüz net değil. Olaya karışan çocuklardan birinin babası olan N.T., çocuklara tepki gösterdi. Ancak bu tepki, olayın daha da büyümesine sebep oldu. Yabancı uyruklu çocuğun babası A.H., evinden aldığı bıçakla dışarı çıkarak N.T. ile tartışmaya başladı. Gözlerden uzak olan tartışma, ne yazık ki kanlı bir sonla sonuçlandı. A.H., N.T.’yi kalbinden bıçakladı ve olay yerine çağrılan sağlık ekibi tarafından yapılan müdahalelere rağmen N.T. hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay duyulmasının ardından hemen harekete geçti ve A.H.’yi yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. Sonunda başarılı olan polis, A.H.’yi kısa süre içinde yakaladı.

Olayın ardından A.H.’nin evinin önünde toplanan ve tepkilerini gösteren kalabalığı yatıştırmak için mahalleye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi ve geniş güvenlik önlemleri alındı.

İstanbul Valiliği, yaşanan bu üzücü olayla ilgili bir açıklama yaparak, N.T.’nin hayatını kaybettiğini ve firari şüpheli A.H.’nin yakalandığını duyurdu. Valilik ayrıca, N.T.’nin ailesine başsağlığı diledi ve merhuma Allah’tan rahmet temennisinde bulundu.