“Fenerbahçe’de Forma Savaşı Kızışıyor: İsmail Kartal, Alternatifli Kadrodan Memnun”

Fenerbahçe’de forma için kıran kırana rekabet

Fenerbahçe, 13 flaş transferle kadrosunu güçlendirmiş durumda ve bu durum forma savaşını kızıştırıyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı lacivertli ekipte kaleci pozisyonundan forvet hattına kadar her mevkide birçok alternatif bulunuyor. Teknik direktör Kartal, futbolcular arasındaki tatlı rekabetin memnuniyet verici olduğunu belirtiyor.

Fenerbahçe, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda en üst sırayı hedefliyor. Kartal, üç kulvarda da zengin ve alternatifli kadronun avantajını göreceklerini belirterek “Yoğun maç trafiğinde sakatlıklar, hastalıklar ve yorgunluklar yaşanabilir. Bu uzun süreçte her futbolcuya ihtiyacımız olacak” şeklinde konuştu.

En sert forma savaşının beklendiği bölge ise forvet hattı olarak öne çıkıyor. Rodrigo Becao, Fred, Dusan Tadic ve şu ana kadar gelen yeni transfer İsmail Yüksek gibi alternatifsiz isimler öne çıkarken, forvet bölgesinde Edin Dzeko, Batshuayi, Umut Nayir, Ryan Kent ve Joshua King gibi futbolcular daha fazla süre alabilmek için mücadele edecek.