“Fenerbahçe, 6 Numara Transferinde Son Güne Girerken Zorlu Bir Süreç Yaşıyor”

Fenerbahçe'de 6 numara transferi için sadece saatler kaldı!

Fenerbahçe, 6 numara transferinde zorlu bir süreç yaşıyor. Bugün son gün olması nedeniyle sarı lacivertli takım, kadrosunda eksik gördüğü bu pozisyona transfer yapmak için saat 24.00’e kadar zamanı bulunuyor.

Bu süreçte birçok oyuncuyla görüşüldü, ancak henüz anlaşma sağlanamadı. Braga’da forma giyen Libyalı Al-Musrati’nin fiyatı oldukça yüksek görülürken, Real Betis’te oynayan Guido Rodriguez de pahalı bulundu.

Krasnodarlı Aleksandr Chernikov, Leicester City’li Wilfried Ndidi, Arsenal’li Jorginho, Tottenham’lı Hojbjerg ve Portolu Marko Grujic ile de transfer anlaşması yapılamadı. Bugün ise geçtiğimiz sezon Lille’de kiralık olarak forma giyen Andre Gomes üzerinde çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Gomes, 6 numara oynayabilme özelliğiyle dikkat çekiyor.

Transfer gerçekleşmezse, Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal, ara transfer dönemine kadar alternatif çözümler bulmak zorunda kalacak. İsmail Yüksek, bu pozisyonda forma şansı bulabilecek bir isim gibi görünüyor. Ancak sakatlık, hastalık veya ceza gibi durumlarında Bartuğ Elmaz’ın yanı sıra, Zajc, Fred ve Crespo gibi oyuncular da bu bölgede görev yapabilecek alternatifler arasında yer alıyor.