Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 5. Haftasında Antalyaspor’la Karşı Karşıya Geliyor

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Kadıköy'de! Son 10 lig maçında...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında yarın saat 17.00’de Antalyaspor ile Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Şu anda liderlik koltuğunda bulunan sarı-lacivertliler, 9 puanla maç eksik olsalar da önde yer alıyor. Antalyaspor ise 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 3 puanla 14. sırada yer alıyor.

Bugüne kadar Süper Lig’de Fenerbahçe ile Antalyaspor toplam 54 kez karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe 35 kez galip gelirken, Antalyaspor ise 8 kez galip geldi. 11 müsabaka ise berabere sona erdi. Fenerbahçe 97 gol atarken, Antalyaspor ise 45 golle karşılık verdi.

Son 10 lig maçında Fenerbahçe’nin ev sahipliği yaptığı Kadıköy’deki maçlarda ise 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşandı. Fenerbahçe, evindeki 27 maçta rakibine büyük bir üstünlük sağladı ve 22 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme maçlarıyla başlayan 2023-2024 sezonunda 3 turda toplam 6 maça çıktı. Süper Lig’de ise 3 maç oynadı ve bu maçların tamamında galibiyetle ayrıldı. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yarın kazandığı takdirde galibiyet serisini 10 maça çıkaracak.

Fenerbahçe ile Antalyaspor arasındaki müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakem ise Burak Pakkan olacak.