Başakşehir’de Uyuşturucu ve Motosiklet Hırsızlığı Operasyonu Sonucunda 4 Şüpheli Yakalandı

Başakşehir'de uyuşturucu operasyonu: 4 kişi tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, motosiklet hırsızlığı ve kasten yaralama suçlarına karıştığı bilinen şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Ekipler, 13 Eylül Çarşamba günü saat 15.00 sıralarında belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda A.Ş. (19), K.G. (18), N.G. (19) ve F.A. (15) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri, aramalarını yapmak için belirlenen adrese ve çevresinde bulunan metruk binalara yönlendi. Yapılan aramalarda, 1 kilo 235 gram bonzai, 55 gram marihuana, 154 sentetik ecza, 3 ruhsatsız tabanca, hassas terazi, trafikten menedilmiş 2 çalıntı motosiklet, 150 dolar, 550 euro, 6 bin 500 lira nakit para, 5 cep telefonu ve uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan birçok kilitli şeffaf paket ele geçirildi.

K.G., N.G. ve F.A. isimli şüpheliler, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve motosiklet hırsızlığı suçlarından, A.Ş. ise bu suçlara ek olarak kasten yaralama ve hırsızlık suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca yapılan sorgulamalarda şüphelilerin toplamda 27 suç kaydının bulunduğu ve A.Ş.’nin kasten yaralama ve 2 hırsızlık suçlarından arandığı tespit edildi.