Esenyurt’ta Eşini Bıçaklayarak Öldüren Adam Gözaltına Alındı

Eşini katleden kocadan gazetecilere tek kelimelik yanıt: Pişmanım

Esenyurt Pınar Mahallesi’nde dün yaşanan olayda, Ramazan D. (50) adlı bir kişi tartıştığı eşi Peri D.’yi (50) bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli olay yerinden kaçtı, ancak kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sorgulanmak üzere İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Sorgu esnasında susma hakkını kullanan zanlı, çıkışta basın mensuplarının sorularına “Pişmanım” şeklinde yanıt verdi. Ramazan D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayın, çocuklarının gözü önünde gerçekleştiği öğrenildi. Tartışma büyüdüğünde Ramazan D., eşini göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Zanlının elindeki bıçak, müdahale etmek isteyen kızının elini de kesmiş. Ardından Ramazan D., yere düşen eşini sırtından defalarca bıçakladı.

Çocuklarının feryatları üzerine komşuları olay yerine geldi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, ancak Peri D., hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan Ramazan D., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayın ardından, yaralı Peri D.’nin başında çocukların feryatları yerel bir cep telefonuyla kaydedildi.

Mahalle sakini Nazlı Can, “Kızın iş arkadaşları gelecekti, ancak kızın anne ve babası kavgalı olduğu için babası zile bastı. Kız, iş arkadaşları zannederek kapıyı açtı, ardından içeri giren baba annesini bıçakladı. Göğsünden bir kez bıçakladıktan sonra annesi yüz üstü yere düştü ve ardından 10 kez sırtından bıçakladı. Kız annesine yardım etmeye çalışırken babası kızın elini de kesti. Kadın ambulansa haber verdi ancak annenin gözleri açık şekilde çırpındığı sırada polis olay yerine gelmiştir.” şeklinde anlattı.