Bursa Çevre Yolu’nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Birçok Araç Birbirine Çarptı

Bursa'da korkunç kaza: 2 TIR sürücüsü hayatını kaybetti

Bursa Çevre Yolu Karahıdır mevkisinde bugün saat 07.00 sıralarında meydana gelen elim kazada, birkaç araç birbirine çarptı. TIR sürücüsü Resul Çakır’ın (29) kontrolündeki araç, emniyet şeridinde park halinde olan Neşri Atlay’ın (68) TIR’ına çarptı ve daha sonra aynı yönde seyreden Kamil Koç firmasına ait bir yolcu otobüsüne savruldu.

Kaza haberinin ardından jandarma, trafik ekibi, sağlık ekipleri ve itfaiye olay yerine sevk edildi. Neşri Atlay’ın TIR’ını tamir etmekte olduğu sırada hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer TIR sürücüsü Resul Çakır ise ilk müdahalenin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü, ancak kurtarılamadı.

Kazada hafif yaralanan 4 otobüs yolcusu ise tedavi altına alındı. Bu nedenle çevre yolunda trafik kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol normal trafiğe açıldı.

Neşri Atlay’ın cenazesinin memleketi Aksaray’da defnedileceği, 2 çocuk babası olan Resul Çakır’ın ise Bursa’nın Gemlik ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı ifade edildi.