Horasan’da Yolcu Otobüsü ile Traktörün Çarpışması Sonucu Can Kayıpları Yaşandı

Erzurum’da feci kaza! Yolcu otobüsü traktöre çarptı: 2 ölü, 14 yaralı

Erzurum’un Horasan ilçesindeki sanayi sitesi çıkışında dün gece saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada, Iğdır-İstanbul seferini yapan Bizim Iğdır Seyahati’ne ait olan Abdullah Uluç yönetimindeki 76 AAN 623 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette seyreden Eyüp Ulusoy’un kullandığı 34 YA 3221 plakalı traktörün römorkuna arkadan çarptı. Olayın hemen ardından sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kazada maalesef can kayıpları yaşandı. AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından sıkışan bazı yolcular kurtarıldı. Ne yazık ki, Azad K. isimli bir yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan traktör sürücüsü Eyüp Ulusoy ise hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan 14 kişi ise Erzurum ve Horasan ilçesindeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve detaylı inceleme yapmak üzere olay yerinde çalışmalarına başladı. Güvenlik güçleri, kazanın sebebini araştırmak ve benzer olayların önüne geçmek adına gerekli adımları atacak.