Arda Güler, Real Madrid’de İyileşerek Antrenmana Geri Döndü

Son Dakika: Real Madrid'de Arda Güler sevinci! Beklenenden erken müjde geldi... İlk maç için geri sayım...

Real Madrid’de sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Arda Güler, ABD kampında yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olmuş ve yaklaşık 2 ay boyunca futboldan uzak kalmıştı. Ancak şimdi tamamen iyileşti ve takımla birlikte antrenmana başladı.

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid sağlık ekibi tarafından yapılan testlerin ardından Arda Güler, olumlu bir rapor aldı ve bugünkü antrenmana bir bölümde katıldı. Sabah saatlerinde futbolcular önce salonda çalıştı ve daha sonra sahada topa sahip olma ve şut çalışmaları yapıldı. Arda Güler’in yanı sıra Vinicius Junior da antrenmana katılırken, sakatlık problemi olan Dani Carvajal ve mide ağrısı yaşayan Jude Bellingham ise antrenmana katılamadı.

Arda Güler, Atletico Madrid maçını takiben iç sahada oynanacak olan Las Palmas maçının kadrosunda yer alacak. Maçın gidişatına bağlı olarak Arda Güler’in Real Madrid formasıyla Las Palmas maçında ilk kez süre alma ihtimali yüksek görünüyor.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, 19 Eylül’de yaptığı basın toplantısında Arda Güler’in 25 Eylül Pazartesi günü takımla birlikte sahaya çıkabileceğini belirtmişti. Genç futbolcunun öngörülen tarihten daha erken sahalara dönmesi, hem teknik heyeti hem de Real Madrid taraftarlarını mutlu etti.

Hatırlanacağı üzere Arda Güler, Real Madrid’in ABD kampında yapılan bir antrenmanda sakatlık yaşamıştı. Sağ diz iç menisküsünde lezyon tespit edilen genç yetenek, ameliyat olmuş ve yaklaşık 2 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Ancak şimdi sağlığına kavuşmuş durumda ve tedavisinin son aşamasında.