Esenyurt’ta Kedi Hırsızlığı Olayı Silahlı Kavgaya Dönüştü

Esenyurt'taki kedi kavgasında kurşunlar havada uçuştu, motokurye yaralandı

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2051. Sokakta ilginç bir olay yaşandı. Bir yabancı uyruklu kişi, bakkal dükkanında ilgilendiği Scottish Fold cinsi kediyi çaldı. Kedinin sahipleri olan E.Ç., hırsızlık olayının ardından bir hafta sonra dükkana geri gelerek para talebinde bulundu. Ancak dükkân sahibi para vermek istemeyince olay daha da karmaşıklaştı.

Komşularından biri olan B.B. da duruma müdahil oldu ve kediyi geri vermesini istedi. E.Ç. ile B.B. arasında bir süre tartışma yaşanırken, tartışmaya B.B.’nin babası S.Ş.B. de dahil oldu. Ancak ne yazık ki bu tartışma silahlı bir kavgaya dönüştü.

E.Ç. tartışmanın ardından biraz uzaklaştıktan sonra tabancasını çekip babası ve B.B.’ye ateş açmaya başladı. Babası S.Ş.B. de hemen karşılık verdi ancak açılan ateş sırasında bir motosikletli kuryeye yanlışlıkla isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kurye, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hızla hastaneye kaldırıldı.

Bu hüzünlü olayın anları, bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Polis ekipleri, E.Ç., B.B. ve S.Ş.B.’yi olayın ardından yakalayarak polis merkezine götürdü. Olayın detayları şu anda polis tarafından inceleniyor.