Merkez Mahallesinde Meydana Gelen Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı

Bahçelievler'de 4 kişi hayatını kaybetmişti! Korkunç kaza kamerada

Merkez Mahallesi’nde meydana gelen kaza, sabah saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, ismi belirlenemeyen bir sürücü, Mehmet Akif Caddesi’nde ilerlerken direksiyon kontrolünü kaybetti ve 34 EPG 224 plakalı otomobiliyle köprünün beton bloğuna çarptı. Kazada Uğur Tunç, Halil İbrahim Eşiyok, Emirhan Ünal ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralanarak otomobilde sıkıştı. Durumu fark edenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, inceleme sonucunda üç kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralanan bir kişi ise ambulansla yakındaki bir hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki, ismi belirlenemeyen yaralı kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, kazaya karışan araçta 2 adet tabanca ve uyuşturucu madde bulundu. Kazada hayatını kaybeden kişilerin cesetleri Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Bu arada, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Videoda, hızla gelen otomobilin köprünün beton bloğuna çarptığı görüntülendi.