Köprüye Çarpan Otomobil Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bir otomobil, köprünün beton bloğuna çarptı ve maalesef Uğur Tunç (33), Halil İbrahim Eşiyok (22), Emirhan Ünal (21) ve Erdem Keleş hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişi de ne yazık ki kurtarılamadı.

Polis ekipleri, otomobilde yaptıkları incelemede 2 adet tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayı gören bir taksi şoförü olan Cihan Altun, aracın çok hızlı bir şekilde köprü ayağına çarptığını ifade etti.

Sağ çıkan olmadı

Otomobil Köprünün Beton Bloğuna Çarptı: 3 Kişi Hayatını Kaybetti, Uyuşturucu Ele Geçirildi

Uğur Tunç (33), Halil İbrahim Eşiyok (22), Emirhan Ünal (21) ve Erdem Keleş’in bulunduğu bir otomobil, köprünün beton bloğuna çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Sürecin ardından hastaneye kaldırılan bir kişi de maalesef kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan polis incelemesinde, otomobilde yapılan aramada 2 adet tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Kazayı gören taksi şoförü Cihan Altun, aracın aşırı hızlı bir şekilde köprü ayağına çarptığını ifade etti.