Bebek Sahilindeki Tur Teknesinde Çalışan İki Genç, Acımasız Bir Saldırıya Uğradı

Bebek’te çifte cinayet! Taksiciyi savununca katledildiler

İstanbul Beşiktaş Bebek sahilinde görev yapan Engin Göregen (24) ve Mazlum Doğan (24), dün gece saat 01.30’da işlerinin bitmesiyle birlikte eve gitmek için teknededen ayrıldı. Bebek Meydanı’na gitmek için taksi beklerken, iki arkadaş bir grup arasında taksi şoförüyle yaşanan bir tartışma gözlemledi. İki genç, taksiciye hakaret eden bu gruba müdahale etmek isteyince, önce tartışma yaşandı ve ardından kavga çıktı. Kavganın sürdüğü sırada, bazı kişiler bıçaklarını çekerek Engin Göregen ve Mazlum Doğan’a saldırdı.

Engin Göregen ve Mazlum Doğan, aldıkları bıçak darbeleriyle yerde kanlar içinde yığıldı. Saldırganlar, alkollü oldukları iddia edilen kişilerdi ve olay yerinden kaçmayı başardılar. Yaralanan iki genç hastaneye kaldırıldı, ancak maalesef kurtarılamadılar. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak saldırıya karışan H.E.A. (17), B.K. (17), M.O.B. (18), G.Ö. (18), H.G.A. (18) ve B.E.L. (17) adlı kişileri gözaltına aldı. Altı kişi, polis merkezinde sorguya çekilecek ve olayın karşılıklı küfürleşme sonucu büyüdüğü tespit edilecek. Saldırıda kullanılan bıçak ele geçirildi ve H.E.A., B.K. ve M.O.B.’nin iki gençe saldırdığı belirlendi.

Bebek sahilindeki tur teknelerinde çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, işten eve dönerken acımasız bir saldırıya maruz kaldılar.