Samsunspor Sergen Yalçın ile Yollarını Ayırırken 60 Milyon TL’lik Talep Gündemde

Sergen Yalçın'ın Samsunspor'dan istediği ücret belli oldu

Samsunspor’da Hüseyin Eroğlu ile ayrılık yaşanırken, yönetim Sergen Yalçın ile görüşme yapma kararı aldı. Yapılan ilk görüşmede ise pazarlık masasında belirlenen bir rakam ortaya çıktı. Sabah gazetesinin haberine göre, Sergen Yalçın, Samsunspor’dan yıllık 60 milyon TL ücret talebinde bulundu.

Spor Arena’nın doğruladığı habere göre, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Sergen Yalçın ile gerçekleştirdikleri görüşmeyi doğruladı. Yıldırım, Spor Arena’ya verdiği röportajda, “Hüseyin Hoca ile yollarımızı ayırdık. İstemesek de böyle bir durum oluştu. Şu anda yeni bir teknik direktör arayışı içindeyiz. Birçok teknik direktörle görüşmelere başladık, Sergen Yalçın da bunlardan birisi. Olumlu sonuçlanıp sonuçlanmayacağını henüz bilemiyoruz. Şu anda Samsunspor’un vizyonuna ve inandığımız hocalarla görüşmelere devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer bir yerli aday olan Aykut Kocaman ise haberde, “Çalışmayı düşünmüyorum.” şeklinde belirtildi.

Samsunspor, ligde oynadığı 5 maç sonunda 4 yenilgi ve 1 beraberlik alarak son sırada bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılar, yarın kendi sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak.