Eyüpspor’un Genç Kalecisi Berke Özer Liderlikte Parlıyor!

Eyüpspor'da Berke Özer kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor!

Eyüpspor, 1. Lig’de çıktığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak lider durumda bulunuyor. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Arda Turan’ın yönettiği İstanbul ekibinde kaleci Berke Özer, gösterdiği performansla takdir topluyor. Özer, takımının oynadığı 8 maçta da kaleyi korumanın yanı sıra 5 maçta gol yememe başarısı gösterdi. Bu süre zarfında rakiplere sadece 4 gol izin veren 23 yaşındaki oyuncu, en az gol yiyen kaleciler arasında zirveyi üç isimle paylaşıyor.

Berke Özer, Eyüpspor’da kendini buldu. Fenerbahçe’nin 2018 yılında Altınordu’dan transfer ettiği genç kaleci, o zamandan bu yana beklentileri karşılamak için büyük bir potansiyele sahip olmuştur. Fenerbahçe’de kaleyi dönem dönem koruyup iyi bir performans sergileyen Özer, 2022 yılında bedelsiz olarak Portekiz ekibi Portimonense’ye transfer oldu. Ancak Portekiz’de istediği şansı bulamayan 23 yaşındaki oyuncu, Ocak 2023’te Eyüpspor’a transfer oldu ve ardından Ümraniyespor’a kiralık verildi.

Eyüpspor’un bu sezon büyük bir çıkış yakalamasında katkısı bulunan isimlerden biri olan Özer, performansını sürdürerek İstanbul ekibinde şampiyonluk yaşamayı hedefliyor.