Meral Akşener, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki Film Gösterimi Sonrası Açıklamalarda Bulundu: “Zübeyde Anne’nin Gerçek Hikayesini Birebir Yansıtan Muhteşem Bir Film Yapılmış!”

‘Zübeyde, Analar ve Oğullar'... Akşener: Birebir yansıtmışlar

Meral Akşener, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki film gösteriminden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akşener, filmde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Gerçekten içimize, kalbimize dokunan ve en önemlisi bire bir Zübeyde Anne’yi yansıtan bir film yapmışlar. İnanılmazdı çünkü ailemden dinlediğim hatıralar var. Birebir yansıtmışlar.” dedi.

Akşener, 15 yıl boyunca üniversitede Cumhuriyet tarihini öğrettiğini belirtti ve şunları söyledi: “Babamın amcası Atatürk’ün arkadaşı olduğu için ailemde birçok hikaye duymuşumdur. Büyüklerimiz ailece tanıyorlar. Zübeyde Hanım’a zaman zaman haksızlık yapıldığını düşünmüşümdür. Bu beni çok üzmüştür. Film gerçekten harikaydı.”

Bu arada Meral Akşener dün Kahramanmaraş’a giderek yerel seçimde belediye başkan adayını tanıttı. Akşener, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başkan adayının 24. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu olduğunu duyurdu.