Usta Golfçüler Kemer Country Club’da Gerçekleşen Kaptanlık Kupası’nda Buluştu

Türkiye'nin usta golfçülerı Kaptanlık Kupası’nda buluştu

Usta golfçüler, Erdem Kıramer tarafından Kemer Country Club’da düzenlenen ‘Kaptanlık Kupası’nda bir araya geldi. Bu yıl 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşen turnuvada, iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleriyle birlikte 187 oyuncu galibiyet için mücadele etti.

Kemer Kaptanlık Kupası, 10 farklı kategoride düzenlendi. Turnuva, 13 Ekim Cuma günü junior ve minik oyuncuların katılımıyla başladı. Ardından 14-15 Ekim tarihlerinde yetişkin oyuncular arasında müsabakalar gerçekleştirildi. Dereceye giren oyuncular arasında Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 2024 yılında Antalya Belek’te düzenlenecek olan Cornelia Masters’a gitmeye hak kazandı.

Turnuvanın şampiyonları ise şöyle:

– Men’s Cat A: Kaya Çilingiroğlu
– Ladies Cat A: Çağla Metin
– Men’s Cat B: Mehmet Ziylan
– Ladies Cat B: Bahar Gündoğar
– Men’s Cat C: Mehmet Abacı
– Men’s Nearest To The Pin: Jurgen Ne İdl
– Ladies Nearest To The Pin: Beyhan Benardete
– Men’s Longest Drive: Hasan Akçakayalıoğlu
– Ladies Longest Drive: Rana Esen
– Gross Winner: Mehmet Kazan

Ayrıca, Yüksel Kas ise özel bir ödüle layık görüldü. Junior kategorisinde ise Elif Gençoğuz, Demir Sami Satar, Nazenin Yıldırım ve Can Kocaman başarılı performanslarıyla öne çıktılar.

Bu yılki Kaptanlık Kupası, golf severler için unutulmaz bir etkinlik oldu. Katılımcılar arasındaki rekabet ve başarılı performanslar, gelecek yıllar için umut verici bir tablo çizdi.