Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Galatasaray Derbisine Hazır

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Galatasaray'a karşı iki yıldızına güveniyor

Beşiktaş’ın teknik direktörü Burak Yılmaz, Galatasaray ile oynayacakları maça hazır olduklarını belirtti. Yapılan antrenmanda çift forvet denemesi yapan Yılmaz, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun’a gol provası yaptırdı ve Milot Rashica’ya da özel bir görev verdi. Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı görüşmede “Oyuncularımız milli takımlardan döndüler. Sakat oyuncularımızın büyük bir kısmı iyileşti ve form durumları iyi” şeklinde konuştu.

Yılmaz, şampiyon takımla, üstelik deplasmanda oynayacaklarını belirterek, işlerinin kolay olmadığını dile getirdi. Ancak kendilerinin de Beşiktaş olduğunu ve forvetlerinin form durumunun çok iyi olduğunu vurguladı. Aboubakar ve Cenk’in bu sezon en formda isimlerden olduğunu söyleyen Yılmaz, sakatlıktan dönen Ghezzal’a da büyük güvendiğini ifade etti. Bu iki oyuncuyu en iyi şekilde kullanarak galibiyete inandığını dile getiren Yılmaz, rakiplerini detaylı şekilde analiz ettiklerini ve zaaflarını bildiklerini söyledi. Savunmaya çekilmeyeceklerini ve sürekli hücum futbolu oynayarak gol düşüneceklerini belirtti.

Burak Yılmaz, taraftarlarının statta olmasının büyük moral olduğunu söyledi. Özellikle bu zorlu deplasmanda tribün desteğinin çok önemli olduğunu ve oyuncularına büyük moral vereceğini belirtti. Rams Park’ın zor bir deplasman olduğunu dile getiren Yılmaz, oldukça umutlu olduğunu ve üç puan alarak çıkışlarını sürdüreceklerine inandığını ifade etti. Teknik sorumluluğu altında yapılan dünkü antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman taktiksel çalışmayla sona erdi. Beşiktaş, derbi hazırlıklarına bugünkü antrenmanla devam edecek.