“Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Liderleri Gazze’deki Katliamı Kınadı, İnsani Yardım Koridoru ve Büyükelçi İadesi Taleplerini Dile Getirdi”

SP: Türkiye insani koridora öncülük etsin

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, dün yapılan soykırımın ardından şunları dile getirdi: “Bugün Gazze’de, hiçbir ayrım yapmadan tarihin en acımasız katliamlarından biri gerçekleştirildi. Daha önce soykırımdan şikayet edenler, şimdi bu zalimliği onaylamak ve bu vahşetin içinde yer almak için ABD Başkanı’nı davet ediyorlar.”

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da gösterilerin engellenmemesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Türkiye derhal insani yardım koridorunun açılmasına öncülük etmeli, İsrail Büyükelçisi derhal ülkeden gönderilmelidir.”

HTML formatında haber metni:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Büyük Katliam!

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, bugün yaptığı açıklamada Gazze’deki olayları eleştirdi. “Bugün, hiçbir ayrım yapılmadan tarihin en acımasız katliamlarından biri gerçekleştirildi” diyen Karamollaoğlu, geçmişte soykırımdan şikayet edenlerin şimdi ise bu zulme onay verdiğini söyledi. ABD Başkanı’nın da bu vahşete destek vermek için ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: İnsani Yardım Koridoru Açılmalı

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, gösterilerin engellenmemesi gerektiğini dile getirerek Türkiye’nin insani yardım koridorunun açılmasında öncü olması gerektiğini söyledi. Davutoğlu ayrıca İsrail Büyükelçisi’nin derhal ülkeden gönderilmesi gerektiğini belirtti.