İstanbul’da Bir Markette Çalışan Genç Kadın, Tartıştığı Kişi Tarafından Acımasızca Dövüldü

İstanbul'da markette kadına şiddet! Kasiyeri feci şekilde darbetti

İstanbul’da bir zincir markette yaşanan olay, Perşembe günü saat 20.00 sıralarında gerçekleşti. Market çalışanı Nurgül Koç, daha önce kasa sırasıyla ilgili yaşadığı bir tartışma sonrasında aynı kişiyle tekrar karşılaştı. İkili arasında yeniden tartışma çıktı ve Nurgül Koç, saldırıya maruz kaldı. Saldırgan, Nurgül Koç’u dakikalarca dövdükten sonra marketten ayrıldı. Olaylar, marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Nurgül Koç, saldırıya uğradığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak yaşadıklarını duyurdu. Koç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Ben 20 yaşındayım. Dün akşam saat 20.00 sularında daha önce kasa sırasıyla yaşadığım bir kişi tarafından acımasızca dövüldüm. Sizlerden ricam, hiç tanımadığı bir kadına bu şekilde davranan kişinin ortaya çıkarılmasına yardımcı olmanız.”

Nurgül Koç’un paylaştığı görüntülerde, saldırganın tartıştığı Koç’un üzerine doğru yürüyerek genç kıza saldırdığı anlar yer aldı. Bu şiddet olayı, marketteki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle kanıtlandı.