Akşehir’de Kaybolan Kadının Katil Zanlısı Eşi Gözaltına Alındı

Konya'da vahşet! 4 aydır kayıp olarak aranan Bedriye Kılıç'ı eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmış

Konya’nın Akşehir ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan ve 6 Temmuz’da kiraz bahçesinde kaybolan Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç, polise başvuruda bulunarak yardım istedi. Polisin yaptığı araştırmada, Kılıç’ın izine rastlanamadı. Bu durum karşısında, aileler televizyon programına katıldı. Tayfur Kılıç, yayındaki çelişkili ifadelere ve suçlamalara karşı çıktı. Ancak geçtiğimiz günlerde bir programdan dönüşte Akşehir’e giderken, Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası bir otobüste gözaltına alındı.

Polis sorgusunda, Tayfur Kılıç’ın eşinin telefonuna gelen mesajlar nedeniyle kıskançlık yaşadığını ve bu nedenle evde tartıştıklarını itiraf ettiği öğrenildi. Tayfur Kılıç, eşini boğarak öldürdüğünü ve ardından cesedini otomobile koyarak Akşehir-Isparta kara yolu üzerindeki dağlık bir alandaki uçuruma attığını belirtti.

Tayfur Kılıç, Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra basın mensuplarının “Neden öldürdünüz?” sorusuna “Namus meselesi” şeklinde cevap verdi.

Polis ekipleri, Tayfur Kılıç’ı cesedi attığını söylediği bölgeye götürerek yer gösterme işlemlerini gerçekleştirdi.