TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nda Hasan Ceylan ve Zeynep Süalp Şampiyon Oldu

TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nı Hasan Ceylan kazandı

Antalya Golf Kulübü’nün PGA Sultan Golf Sahası’nda düzenlenen TGF 100. YIL CUMHURİYET KUPASI’na, 20 kulüpten 100’ün üzerinde oyuncu katıldı. İki gün süren müsabakalar sonunda erkekler gross kategorisinde Regnum Golf & Country Bodrum Kulübü’nden Hasan Ceylan birinci oldu. Ceylan toplamda 135 (-9) gross skorla turnuvanın en iyi skorunu elde etti. Kadınlar gross kategorisinde ise Bodrum Golf Kulübü’nden Zeynep Süalp 143 (-1) gross skorla birinci oldu. Hasan Ceylan, TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nın şampiyonu olarak adını kupaya yazdırdı.

Turnuvanın kendisine yaşattığı gururu paylaşan Hasan Ceylan, “TGF Başkanı Yıldırım Demirören’e, TGF Yönetim Kurulu’na ve Antalya Golf Kulübü’nde bizi ağırlayan Ali Akkanat ve Yasin Akkanat’a, ayrıca turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Belki 100’den fazla kupam vardır, ancak Cumhuriyetimizin 100. yılında, TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nı almak benim için çok anlamlıydı. Bu kupa için büyük bir motivasyonla sahaya çıktım. Bu kupayı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve bu vatan uğruna canını siper eden silah arkadaşlarına armağan ediyorum” dedi.

Erkekler A kategorisinde Taurus Golf Kulübü’nden Ahmet Çağıl birinci olurken, Regnum Golf & Country Bodrum Kulübü’nden Hasan Ceylan ikinci ve Titanic Golf Kulübü’nden Emre Bahtoğlu üçüncü oldu. Kadınlar A kategorisinde ise birincilik Kemer Golf Kulübü’nden Beyhan Goldman Benardete’ye, ikincilik Bodrum Golf Kulübü’nden Zeynep Süalp’e ve üçüncülük National BGK’den Ayşe Demir’e gitti.

Erkekler B kategorisinde Taurus Golf Kulübü’nden Ercan Çek birinci olurken, Korineum Golf Kulübü’nden Soner Yetkili ikinci ve Klassis Golf Kulübü’nden Osman Emre Aytekin üçüncü oldu. Kadınlar B kategorisinde Bodrum Golf Kulübü’nden Burcu Mangör birinci, Kemer Golf Kulübü’nden Nursel Çökelek ikinci ve 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü’nden İnci Görgülü üçüncü sırada yer aldı.

Erkekler C kategorisinde ise Kemer Golf Kulübü’nden Murat Kader birinci, Taurus Golf Kulübü’nden Devran Yıldırım ikinci ve Ataşehir Golf Kulübü’nden Cüneyt Sapmaz üçüncü oldu.

Ödül töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Dereceye giren sporculara TGF Başkan Vekilleri Mehmet Dora ve Ali Özdoğan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Karaduman, Recep Turan, Yasin Akkanat, İlker Erdoğan ile Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat tarafından ödülleri takdim edildi.