Göztepe, Üst Üste Galibiyetler Serisiyle Çıkışını Sürdürüyor

Göztepe seriye bağladı! Son 5 maçını gol yemeden kazandı...

Göztepe, Trendyol 1. Lig’deki performansına istediği gibi bir başlangıç yapamasa da son haftalarda oynadığı müsabakalarda üst üste 5. galibiyetini elde ederek çıkışını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, Manisa FK, Adanaspor, Boluspor, Şanlıurfaspor ve Keçiörengücü takımlarını mağlup ederek rakip filelere toplamda 8 gol atarken kalesinde hiç gol görmedi.

Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic, Keçiörengücü maçı sonrasında oyuncuları ve takımıyla gurur duyduğunu belirterek, “Bu maçın ne kadar zor geçeceğini önceden söylemiştim çünkü A. Keçiörengücü gerçekten mücadeleci ve iyi bir takım. Ayrıca kendi sahalarında da başarılılar. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Oyuncularım, bu kulüp için ellerinden geleni yapmaya ve fedakarlık etmeye hazır. Haftanın her günü bu fedakarlıklarını sürdürüp, çok çalışıyorlar. Antrenman kültürümüz gerçekten güçlü ve sürekli olarak geliştirmeye devam etmeliyiz” dedi.

Öte yandan Göztepe, puanını 20’ye çıkararak haftayı ikinci sırada tamamladı. Bir sonraki hafta ise alt sıralarda yer alan Kocaelispor’u evinde konuk edecek.