Bayern Münih, Galatasaray’a Karşı Zorlu Mücadeleden 2-1’lik Galibiyetle Ayrıldı

Coman, Neuer ve Kane'den Galatasaray sözleri: 'Acı çektik, gerildim...'

Bayern Münih kulübünde forma giyen Kingsley Coman, Harry Kane ve Manuel Neuer, Galatasaray’a karşı 2-1’lik galibiyetin ardından düşüncelerini paylaştı.

Coman, ikincilik mücadelesinin hâlâ devam ettiğini vurgulayarak, “Galatasaray harika bir takım, Kopenhag da öyle. Grup aşamasından çıkacak takımın gerçekten bunu hak etmesini diliyorum. Galatasaray’a karşı zorlu bir maç oynayacağımızı biliyorduk, ancak ben iki maçta da takımımızın iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Elbette zaman zaman zorluklar yaşasak da iyi mücadele ettik ve sonuç olarak başarılı olduk” dedi.

Neuer ise, Galatasaray’ın harika bir takım olduğunun altını çizerek, “Bu özel bir maçtı, muhteşem bir atmosfere sahipti. Kendi sahamızda ışıklar altında oynanan bir gece maçı, her futbolcu için büyük bir anlam taşır. Şampiyonlar Ligi’nde böylesine harika bir takıma karşı tekrar sahaya çıkmak benim için gerçekten özel bir deneyimdi. Sahada iyi bir performans sergiledik ve pozisyonlar elde ettik. Topu iyi dolaştırmayı başardık. Galatasaray’ın iyi baskı yapma ve müdahale becerisi nedeniyle onları yenmek her zaman kolay olmadı. Ancak hedeflediğimiz golleri atmayı ve galibiyeti elde etmeyi başardık” şeklinde konuştu.

İngiliz golcü Harry Kane ise, ilk golün VAR tarafından iki kez kontrol edilmesiyle ilgili olarak, “Gerçekten gergindim. Golümü neredeyse üç kez kutladım. İkinci kez kontrolün neden yapıldığını bilmiyorum, ancak sonunda golün sayılması beni mutlu etti” dedi.

Maçı değerlendiren Kane, “Zaten ilk maçtan sonra Galatasaray ile rövanşın zorlu geçeceğini bekliyorduk. İlk yarıda gol de bulabilirdik, ancak son paslarda bazı eksiklikler yaşadık. İkinci yarıda ise iyi bir performans sergiledik. Bir forvet olarak gol atmaktan, sahada olmaktan ve galibiyet elde etmekten gerçekten mutluluk duyuyorum. Takıma yardımcı olmak beni memnun ediyor ve bu kulüpte olmaktan dolayı da mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.