Fenerbahçe Futbolcuları Mağlubiyet Sonrası Açıklamalar Yaptı

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu: Kendimize gelmeliyiz

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Ludogorets’e 2-0 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı. Maç sonrası, futbolcular Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu.

Ferdi, “10 Kasım, Atatürk’ün ölüm yıl dönümü. Onu saygıyla anıyoruz. Ard arda iki maç kaybettik. Şimdi kendimize gelmeliyiz. Güçlü bir takımız ve odaklanmamız gereken Adana Demirspor maçı var. Orada bir reaksiyon göstereceğiz. Yusuf Akçiçek’in performansına mutluyum. Bence iyi oynadı. Takım olarak birlikte kaybedip beraber kazanıyoruz. Onun performansıyla gurur duydum. Kendim de elimden geleni yapıyorum, ancak bu maçta iyi değildim.” şeklinde konuştu.

Batshuayi ise, “Üzücü bir sonuç, maalesef kaybettik. Zor bir durumda olduğumuzun farkındayız. En önemli şey birlikte kalmak ve birlikte çalışmaya devam etmek. Bazı dönemlerde harika performanslar sergileyebilirsiniz, ancak bazen kötü sonuçlar da alabilirsiniz. Önemli olan, zihinsel olarak güçlü kalmak ve bir sonraki maçları kazanmak için mücadele etmektir. Taraftarlarımız her zaman bize destek oluyor. Onları hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz ve onları haklı olarak memnun etmek istiyoruz. En kısa sürede kazanmak ve galibiyeti onlara armağan etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.