Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: “Hedeflerimize Odaklanıyoruz”

Hatayspor'da Volkan Demirel, Galatasaray maçı öncesi konuştu! 'Beni severlerdi'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray ile yapacakları maç öncesinde TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Demirel, takımının durumundan ve hedeflerinden bahsetti.

“Şu anda takım olarak iyi durumdayız. Bizim sorumluluğumuz takımımız. Takımımız iyi olduğunda ben de daha iyi hissediyorum. Ailemizle ilgili her zaman mutluyuz. Ancak futbol takımımıza odaklanmaya çalışıyoruz. Zor bir dönemden geçtik ancak ayakta kalmayı başardık. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olacağımızı düşünüyorum.”

“Benim için inançlı ve güvendiğim bir ekip var. Teknik direktörlüğe ilk adım attığımda yanımdaki arkadaşlarım hâlâ benimle birlikte. Bir aileyiz ve hiç ayrılmadık. Üç yıldır birlikteyiz. Bu güzel bir şey.”

“Güzel bir nesil geliyor. Henüz yolun başındayım ve henüz bir başarı elde etmedim. Oyunculara yol göstermeye çalışıyorum ancak onların kendi hayalleri benim planlarımdan daha önemli. Onları oraya gönderebildiğim için mutlu oluyorum. Başarı dediğiniz zaman elle tutulur bir şey kazanmanız gerekiyor. Ancak spor olarak başarıya ulaşmanız için daha fazlasını yapmanız gerekiyor. Türk futbolu için umut verici bir nesil geliyor. Türk futbolunu daha da öne çıkarmak istiyoruz.”

“Hatayspor’da geçen seneden kalma oyuncularımız var. Onlar da benim gibi zor zamanlar geçirdi. Bazı oyuncular takımdan ayrılmamak için farklı takımlarda oynamayı tercih etmedi. Bir sezon oynamadan geçirdiler. Yeni gelen oyuncular ve enerjileriyle güzel bir birliktelik oluşturduk. Herkes Hatayspor için başarıya odaklanmış durumda.”

“Muslera ile her zaman yakın bir ilişkimiz oldu. Birbirimizi anlamamız çok kolay oldu çünkü ikimiz de kaleciyiz. Ona her zaman minnettarım ve önemli günlerinde birbirimizi ararız.”

“Herkesin hedefleri var ve benim de birkaç hedefim var. Hayallerimi gerçekleştirmekten keyif alıyorum ve bunun peşinden koşmaya devam edeceğim. Fenerbahçe olarak birleşmiş bir kadroya sahibiz. Sezon sonunda neler başarabileceğimizi göreceğiz.”

“Eğer Beşiktaş’ta oynasaydım, Beşiktaş taraftarı beni sevecekti. Aynı şekilde Galatasaray taraftarı da sevecekti. Fenerbahçe, benim için bir aile. Çocukluğumdan beri Fenerbahçe’yi destekliyorum ve sahipleniyorum. Şimdi teknik direktör olarak da geçmişimden ders alarak kariyerimi planlamaya çalışıyorum.”

“Futbolcuyken yalnızdın ve kendi kararlarını veriyordun. Şimdi ise herkes sana bakıyor. Takım, teknik ekip, taraftar, hepsi sana güveniyor. Bu biraz daha farklı bir sorumluluk. Ancak şartlar ne olursa olsun, Hatayspor olarak en üst seviyeye çıkmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşabilecek bir ekibimize sahibiz.”