Bağdat Caddesi’ndeki Kozmetik Mağazası Açılışında Coşku ve Uzun Bekleyiş

Kadıköy'de kozmetik mağazasının açılışı için geceden sıraya girdiler

Bağdat Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir dünya markası olan kozmetik mağazası, yeni şubesinin açılışıyla ilgili bilgilendirme yaptı. Mağaza, ilk 500 müşterisine hediye vermeyi planlıyor. Bu kapsamda, makyaj çantası içerisinde 10.000 TL değerinde kozmetik ürünleri sunacaklarını duyurdular. Bu müjdeli haberi duyan yüzlerce kişi, akşam saatlerinde kuyruk oluşturarak ürünlere ulaşmak için sabırsızlıkla beklemeye başladı. Bekleyenler, portatif sandalyeler, katlanabilir masalar, oyun takımları, çay ve atıştırmalıklar getirerek kendilerini eğlendirmeye çalıştı. Ayrıca, test kitaplarıyla sınavlara hazırlanan bazı kişiler, beklerken zamanlarını boşa geçirmemek için soru çözmeye başladılar.

Açılış kuyruğunun ilk sırasında yer alan Arda İntaş, “Arkadaşlarımla saat 11.00’de buraya geldik. Kahvaltımızı burada yapıp, çaylarımızı içiyoruz. Okey oynuyoruz, şarkılar dinliyoruz ve horon tepiyoruz. Hem güzel hem de biraz yorucu bir deneyim yaşamaktayız. Bu zamana kadar 12 saat geçti ve burada başka 12 saat daha geçireceğiz, yani oldukça yorucu bir süreç” dedi. Aynı sırayı paylaşan Efe Baran Dün ise, “Buradan anneme hediye alacağım için selamlar göndermek istiyorum. Onu çok seviyorum. Saat 11.00’de geldik ve burada hem halay çekiyoruz hem de şarkılar dinliyoruz. Arkadaşlarımızla kaynaşıp çayımızı içiyoruz” şeklinde konuştu.

Sınavlara girecek olan Yalın Alırız da katıldıkları açılış kuyruğunda yer aldığını ve “18.30’dan beri buradayız. Ablam için burada beklemenin yanı sıra boş zamanımda da ders çalışıyorum. Şu ana kadar 200 soruyu çözdüm. Yarın da sınavım olduğu için hemen ardından ablama hediye almak üzere buradan ayrılacağım” dedi.

Erken saatlerden itibaren açılış için bekleyen Eren Yılmaz ise, “16.00’dan beri buradayım. Anneme hediye almak için gelmiştim ancak sıramı 5.000 TL’ye karaborsadan veririm. Sıra dışında başkalarına verebilirim, bu benim için problem değil. Arkadaşlarımla birlikte geldik ve internetten duyduk bu haberi. Bize böyle bir şey yapmayın, karaborsaya kaptırdık sıramızı. Arkadaşlarım yemek almaya gittiler. Sıramızı kendimiz vermeyiz ama karaborsaya veririz. 5.000 TL’ye satarım sıramı, sorun değil. Saat ilerledikçe pazarlık payına bakarım, değişebilir. Hava koşullarına göre de artabilir ya da azalabilir” ifadelerini kullandı.

Ünlü kozmetik mağazasının saat 12.00’de açılışını gerçekleştireceği belirtildi. Bu büyük etkinliğin, Bağdat Caddesi’nde büyük bir ilgiyle karşılanması beklenmektedir.