Çekmeköy’de Sosyal Medya Fenomeninin Doğum Günü Partisinde Komşu Kavgası Olayı

Polat çiftinin park kavgasında yeni görüntüler ortaya çıktı: Biri tekme, diğeri yumruk atmış

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile yakınları hakkında devam eden soruşturma, “kara para aklama”, “bahis oynatma” ve “vergi kaçırma” gibi iddiaların yer aldığı haberlerle gündemde. Ancak, Çekmeköy’deki bir doğum günü partisinde yaşanan komşu kavgasına dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın erken doğum günü sürprizi için hazırlıklar yapmıştı. Eşine son model bir araba hediye eden Dilan Polat, doğum gününü billboardlara ilan vererek kutlamıştı. 6 Haziran akşamı ise Çekmeköy’deki villalarında bir doğum günü partisi düzenlemişlerdi. Parti sırasında ise komşularıyla bir tartışma yaşanmıştı.

Çekmeköy’deki sitede, Polat çifti ve misafirleri kendi özel günlerinde ilgilenirken, komşularının da aynı gün doğum günü partisi düzenlediği ortaya çıkmıştı. Komşuları akşam yemeği için dışarıdayken geri döndüklerinde tüm park alanının dolu olduğunu fark etmişlerdi. İlk boş yere aracını bırakan komşu, eşi ve kızıyla eve gitmek istemişti.

Dilan Polat’ın aracı arkasında park eden komşunun karısının aracını çekmesi istenmiş ve aralarında bir tartışma başlamıştı. Tartışma sırasında Dilan Polat, komşuya hakaret ettiği iddia edilmişti. Engin Polat araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalışsa da Dilan Polat susmadan hakaret etmeye devam etmişti.

Dilan Polat tarafından atılan tekme sonucunda komşu yaralanmıştı ve Engin Polat da komşuya saldırmıştı. Engin Polat daha sonra komşunun evine giderek tehditler savurmuştu. Komşunun korku dolu anları, güvenlik kameralarına yansımıştı.

Kavganın yeni görüntülerinde Engin Polat’ın komşuya sert bir yumruk attığı ve ardından Polat’ın yakınlarının da saldırdığı görülüyor. Daha sonra Engin Polat yakınlarının desteğiyle eve giriyor. Bu olay nedeniyle sokakta büyük bir hareketlilik yaşanmıştı.

Polat çifti, olaydan sonra yurt dışına tatile çıkmış ve ifade vermeye geç dönmüşlerdi. Dilan Polat, komşusunun kendisini yaraladığını ve darp raporu aldığını, kendisinin kimseyi tehdit etmediğini ve hakarette bulunmadığını iddia etmişti. Engin Polat ise komşusuna saldırmadığını, tam tersine kendilerinin saldırıya uğradığını belirtmişti. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olmuştu.