İstanbul Fatih’te Bir Otel Odasında İngiliz Kadın Cinayeti: Eş Tornavida İle Öldürdü

Fatih'te otel odasında vahşet! Eşini tornavidayla öldürdü

İngiltere uyruklu Ayan Mohomed Dhoba (26) isimli kadın, dün saat 12.20 sıralarında İstanbul, Fatih’teki Mevlanakapı Mahallesi’nde bulunan bir otelin 111 numaralı odasında boğazı delici bir aletle kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Yapılan incelemelerde kadının vücudunda da delici bir aletle gerçekleştirilen yara izlerinin olduğu tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından konuyla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda Ayan Mohomed Dhoba’nın 11 Kasım’da eşiyle birlikte Türkiye’ye giriş yaptığı belirlendi. İncelemeler sonucunda Dhoba’nın eşi Ahmet Y.M.’nin otelden tek başına ayrıldığı anlara ait güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı.

Bu gelişme üzerine Ahmed Y.M. (28) polis tarafından aranmaya başlandı ve kısa bir süre sonra Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından üzerinde kan izleri bulunan bir tişörtle yakalandı. Emniyette yapılan sorguda Ahmet Y.M., eşini tornavida ile öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin gösterdiği bir yerde yapılan aramada da olayda kullanılan tornavida tuvalete gizlenmiş şekilde bulundu.

Ahmet Y.M.’nin sorgusu Cinayet Büro Amirliği’nde yapıldı. Şüpheli, eşinin kendisine uyuşturucu kullanmayı teklif ettiğini öne sürerek, aralarında çıkan tartışma sonucunda kendisini kaybederek olayı gerçekleştirdiğini ifade etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.