Real Madrid, Vinicius Sakatlandıktan Sonra Mauro Icardi’yi Transfer Etmeyi Düşünüyor

Galatasaray'dan Mauro Icardi kararı! Real Madrid'in ilgisi sonrası...

Galatasaray’ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi, Real Madrid’in transfer hedefinde yer alıyor. Bu haber, İtalyan ve Arjantin medyasına ait. En dikkat çekici detay ise Real Madrid’in genç yıldızı Vinicius Junior’ın sakatlanması üzerine Icardi’yi transfer etmek istemesidir.

Vinicius’un geçtiğimiz hafta Kolombiya ile oynanan maçta Galatasaraylı savunmacı Davinson Sanchez’in sert müdahalesi sonucu sakatlandığını ve takımdan 2.5 ay uzak kalacağını hatırlarsak, Real Madrid’in İtalyan teknik direktörü Ancelotti’nin Icardi’yi özellikle Inter döneminden beri yakından takip ettiği ve bu sezon Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı bir performans sergilediğini düşündüğü belirtiliyor. Habere göre Real Madrid, Galatasaray’a 15 milyon Euro teklif ederek 30 yaşındaki golcüyü transfer etmeyi düşünüyor. Ancak Galatasaray yönetimi, Icardi’nin satılmasının dahi teklif edilemeyeceğini açıkladı.

Haberde ayrıca Sarı-Kırmızılı kulübün Avrupa’da kupaları hedeflediği ve Icardi liderliğinde bunu başarmak istedikleri belirtiliyor. Icardi, sahadaki performansının yanı sıra taraftarlarla olan ilişkisiyle de Galatasaray’da bir ikon haline gelmiştir. Bu nedenle kulüp yöneticileri, Icardi’yi gönderme fikrine karşı soğuk duruyorlar.

Icardi’nin Galatasaray’a transfer olmadan önce Suudi Arabistan’dan astronomik teklifler aldığını hatırlarsak, tecrübeli golcünün 30 milyon Euro’luk yıllık kazancı reddederek Galatasaray’ı tercih ettiği belirtiliyor. Şu anda Icardi, sponsor yardımıyla birlikte Galatasaray’dan yıllık 10 milyon Euro civarında bir gelir elde etmektedir.