Fenerbahçe, Liderlik Yarışında Galatasaray’ı Geride Bırakmak İstiyor

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek ilk 11'e dönüyor! Sarı-lacivertlilerde 1 sakat, 1 cezalı...

Fenerbahçe, liderlik koltuğunda oturduğu Galatasaray’ı geride bırakmak için sahasında galibiyet arıyor. Şu ana kadar ligde 31 puan toplayan sarı-lacivertliler, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Geride kalan 10 maçta aldığı galibiyetlerin ardından Trabzonspor’a yenilen ve Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, Fatih Karagümrük maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Maç Ülker Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak ve Arda Kardeşler düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay olacak.

Fenerbahçe’de Fatih Karagümrük maçı öncesinde sakatlığı bulunan Becao ve sarı kart cezalısı Osayi-Samuel görev alamayacak. Ancak sakatlıkları sona eren Fred, Djiku ve Serdar Aziz takımın kadrosuna dahil olacaklar. Ayrıca, cezası sona eren İsmail Yüksek de takıma geri dönecek. Trabzonspor maçında kırmızı kart gören İsmail Yüksek, Adana Demirspor maçında forma giyememişti, ancak cezasının sona ermesiyle birlikte tekrar ekipte yer alacak.

Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal’ın Fatih Karagümrük maçında şu 11’le sahaya çıkması bekleniyor: “Livakovic, Mert Müldür, Samet Akaydın, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Crespo, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko.”