Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Çaykur Rizespor Maçı Önemli

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Süper Lig'deki hedeflerini açıkladı

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Pazar günü sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor maçının kulüp için büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Boztepe, hiçbir maçı veya takımı küçümsememek ve aşağılamamak gerektiğini belirterek, her rakibin değerli olduğunu söyledi. Rize maçına yönelik hazırlıklarını tamamladıklarını ve pazar günü onları konuk edeceklerini ifade etti. Boztepe’nin hedefinin 3 puanı almak olduğunu da ekledi.

Başkan Boztepe, takımlarının iyi bir kadroya sahip olduğunu ve Avrupa kupalarında oynamanın her zaman bir hayal olduğunu dile getirdi. Transfer konularına da dikkat çeken Boztepe, kulübün başarı elde etme hedefine odaklandıklarını ve bu nedenle oyuncuları hızlı bir şekilde satma niyetlerinin olmadığını vurguladı. Saric ve Helton gibi oyuncuların kendileri için değerli olduğunu belirten Boztepe, transfer ekibinin bu oyuncuların bonservislerini almaya çalıştığını ifade etti. Kaluzinski’nin ise takımda tutulmayı planladıklarını ve şu anda resmi bir teklif almadıklarını söyledi. Boztepe, ihtiyaç duydukları bazı mevkilerde eksiklikler olduğunu kabul etti ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını ve sürpriz isimlerin olacağını belirtti. Adam Buksa ile ilgili olarak ise henüz karar vermediklerini ve teknik çalışma yapmadıklarını dile getirdi. Boztepe, Buksa’nın durumunu ihtiyaçlarına bağlı olarak değerlendirebileceklerini söyledi.

Başkan Boztepe, önlerindeki fikstürden önemli puanlar almak istediklerini belirtti. Futbolun şans faktörüne bağlı olduğunu söyleyen Boztepe, bazen çok iyi oyun sergilemenize rağmen şanssızlık yaşandığını ifade etti. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında iyi performans gösterdiklerini ancak mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlatan Boztepe, Trabzon maçında son 30 dakikada iyi bir oyun sergilediklerini ancak benzer şanssızlıkların tekrarlanmaması durumunda sezon sonunda ilk 5 veya 6 sırayı hedeflediklerini söyledi.