Kar Yağışı Sonrası Sokak Hayvanlarına Yardım Etmek İsterken Hayatını Kaybeden Emekli Adam

Erzurum'da acı olay: Sokak hayvanlarına yiyecek götürüyordu, hayatını kaybetti

Kar Yağışı Sonrası Sokak Hayvanlarına Yardım Etmek İsterken Hayatını Kaybetti

Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesinde Kazım Karabekir Caddesi’nde trajik bir olay yaşandı. 19 Kasım akşamı başlayan ve bir gün boyunca devam eden kar yağışı sonrasında, bir kamu kurumundan emekli olan ve 4 çocuk babası Mehmet Aydın, sokak hayvanlarına yardım etmek amacıyla iş yerlerinden bayat ekmek topladı. Karla kaplı yolda yürürken bir anda fenalaşan Aydın, aniden yere yığıldı. Erzurum Ticaret Borsası’nın önündeki güvenlik kameraları, bir kişinin düştüğünü gösterirken, hızla koşan güvenlik görevlisi olay yerine gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

İhbar üzerine sağlık ekibi olay yerine vararak yaklaşık 45 dakika süreyle Mehmet Aydın’a kalp masajı uyguladı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Aydın kurtarılamadı. Aydın’ın cenazesi, Erzurum Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alındı ve Tortum ilçesine bağlı Yukarı Sivri Mahallesi’nde toprağa verildi.

Bu üzücü olayın saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Mehmet Aydın, sokak hayvanlarına yardım etmek istediği anlarda fenalaşıp hayatını kaybetmişti.