Milas’ta Korkunç Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Yaralılar Var

Milas'ta feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Milas’ın Meşelik Mahallesi’nde gece saatlerinde, 58 yaşındaki Ali Şahin, karşıya geçmek isterken plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç tarafından çarpıldı ve hayatını kaybetti. Sürücü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Kazanın ardından, 06 DP 0012 plakalı aracı kullanan 18 yaşındaki B.A., Şahin’in cansız bedenine çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Ancak bu manevra sonucunda araç, yol kenarındaki beton ve telefon direklerine çarparak taklalar attı. Kazada, sürücü B.A. ve yanında bulunan yolcu Y.Ç. ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ali Şahin’in cansız bedeni, olay yeri ekipleri tarafından incelenmesinin ardından cenaze aracına konularak Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazanın etkisiyle yol bir süreliğine tek şeritten hizmet verdi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Şahin’e ilk çarpan aracın beyaz bir lüks araç olduğu belirtiliyor.

Kazanın neden olduğu hasar sonucunda, elektrik ve iletişim hizmetleri bölgede kesintiye uğradı. Enerji şirketi ekipleri, devrilen direklerin onarımı için çalışmalara başladı. Kazanın yaşandığı bölgede çalışmalar tamamlanana kadar trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar da devam ediyor.