Galatasaray’da Davinson Sanchez’in Sakatlık Süreci ve Yerine Kimin Oynayacağı Belli Oldu

Galatasaray'da Davinson Sanchez'den kötü haber! İşte takımdan ayrı kalacağı süre

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlık durumu belli oldu. Alanyaspor maçında sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edilen Kolombiyalı futbolcu, 4-6 hafta boyunca takımdan ayrı kalacak.

Bu durumda teknik direktör Okan Buruk’un yarınki Manchester United maçında, Sanchez’in yerine kimin oynayacağı merak konusu oldu. Buruk’un bu bölgede kullanabileceği iki isim var: Victor Nelsson ve Kaan Ayhan. Yarın Torreira’nın yanında orta sahada Kaan’ın değerlendirilme ihtimali daha yüksek görünüyor.

Dolayısıyla geçen sezon ve bu sezonun başında takımın stoperde güvenilir ikilisi olan Abdülkerim ile Nelsson, Manchester United karşısında bir kez daha birlikte sahada olacak. Danimarkalı stoper, sezonun geri kalanında ve devre arasında gelebilecek olası teklifler için kendini gösterme şansını yakalayacak.

G.Saray, Manchester United maçı için çalışmalarını sürdürdü, ancak Davinson Sanchez ve Abdülkerim antrenmanda yer almadı. Sanchez’in 4-6 hafta boyunca takımdan uzak kalacağı sakatlığı nedeniyle, Alanya maçında dinlendirilen Abdülkerim’in tedavisi devam ediyor.