Sivasspor ve Trabzonspor Arasında Heyecan Dolu Beraberlik! Teknik Direktörlerinden Açıklamalar

Abdullah Avcı: Daha iyi hale geleceğiz

Süper Lig’in 13. haftasında Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan maç 3-3 berabere sonuçlandı. Maçtan sonra yapılan basın toplantısında Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin ve Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, “Maça çok iyi başladık ve 2-0 öne geçtik. Maalesef kolay goller yedik. Ancak iyi bir futbol ortaya koyduk ve galibiyet pozisyonları da bulduk. Maalesef iç sahada kazanamadığımız bir maç daha oldu. Bu biraz canımızı sıktı. İyi bir futbol sergiledik, ancak üç puan alamadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kolay goller yedik, ancak bunun dışında iyi bir futbol vardı. Trabzonspor son haftalarda formda bir takım. Abdullah hoca geldikten sonra daha düzenli ve disiplinli oynuyorlar. Zor bir maç olacağı belliydi. Gerçekten iyi bir futbol sergiledik, ama sonuca yansıtamadık. Üzgünüz” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, “Kazanmak için sahaya çıktık. Trabzonspor’un galibiyeti bizleri mutlu eder. Kazanamadığımız maçlar bizi üzüyor. Bu sezon Trabzonspor’un iniş ve çıkışları olacak. Bunları dengelemeye çalışıyoruz. Özetle, çok çalışıp tekrar yapacağız. Dersimize iyi çalışarak, oyuncularımla birlikte daha iyi bir seviyeye geleceğiz. Sivasspor’a başarılar diliyorum. Oyuncularım bugün olumlu bir şekilde geri döndüler. Bu yüzden olumsuz detayları en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.