Futbol Menajeri Seçil Erzan’ın İfadeleri Soruşturmalara Yol Açıyor

Semih Kaya’yı suçladı: Villasının parasını bile bana ödetti

Futbol menajeri olan Seçil Erzan, hakkında açılan dava sürecinde, para aldığı kişilerle ilgili başka bir soruşturma daha olduğu ortaya çıktı. Bu soruşturmanın detayları, Erzan’ın ifadelerinde gizli bir şekilde yer alıyor. İfadelerine göre, eski futbolcu Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir, en çok isim verdiği kişiler olarak dikkat çekiyor.

Seçil Erzan’ın ifadelerine göre, Kaya’dan aldığı paraların Arda Turan ve Emre Belözoğlu tarafından gönderildiği belirtiliyor. Bu durumdan oldukça korkan Erzan, Kaya ve Özdemir ile ilgili çarpıcı detayları ifadelerinde dile getiriyor.

“İlk olarak Semih Kaya’dan, fon vaadiyle 3 milyon 200 bin dolar aldım. Ancak, 5 milyon 700 bin dolar geri ödememe rağmen, bu borç yüzünden sıkıntıdan kurtulamadım,” diye açıklıyor Erzan. Semih Kaya ve Fırat Özdemir’in sürekli olarak kendisine tehditler savurduğunu belirten Erzan, “Sonun iyi olmayacak”, “Seni Türkiye’de yaşatmazlar”, “MİT başkanını tanıyorum” şeklinde tehditlere maruz kaldığını aktarıyor.

Semih Kaya’ya yaptığı ödemeden sonra, zorla alınan faizlerle Bodrum ID Konakları adlı bir villanın satın alındığını ifade eden Erzan, “Bu villayı 4 milyon 200 bin Euro’ya satın almıştı” diyor. Ödemeyi ise villa satış müdürü olan Barış Bey’e parça parça, kendi bankadaki odasında gerçekleştirdiğini ekliyor.