TEM O-3 Bağlantı Yolunda Silahlı Saldırı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Ağır Yaralandı

TEM'de seyir halindeki otomobile silahlı saldırı!

TEM O-3 bağlantı yolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen olay, büyük bir şok yarattı. İddialara göre, 34 FHL 118 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halindeyken, plakası belirlenemeyen bir araçtan silahlı saldırıya uğradı. Ö.F.Ö. ve yanındaki bir kişi, saldırının hedefi olduktan sonra aracı durdurarak kaçmaya çalıştı. Ancak saldırganlar, kaçma girişiminde bulunan kişilere ateş ederek ağır yaraladı. Olayın şok etkisiyle yaralılar, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ö.F.Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralı ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı araştırmalar başlattı. İncelemeler sonucunda, saldırganlar tarafından kullanılan silahın merminin, Ö.F.Ö.’nün bulunduğu otomobile de isabet ettiği tespit edildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili araştırmalarına devam ederken Ö.F.Ö.’nün cansız bedeni ise cenaze aracıyla Yenibosna Adli Kurumu morguna sevk edildi. Güvenlik güçleri, olayın şüphelilerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.